Laserklinik i Sundbyberg, hårborttagning med laser, tatueringsborttagning, frisör

Salong och Laserklinik

Det är superenkelt att hitta till Salong Beautech och Beautech Laserklinik som ligger i hörnet Sturegatan/Brunnsgatan, centralt i Sundbyberg.

BRUNNSGATAN 4, 172 68 SUNDBYBERG
Har du frågor om laser, Botox, fillers så ring Jeanette

hårborttagning med laser Jeanette

Tfn till laserterapeut Jeanette:
0702-85 85 94

Har du frågor till frisörgänget, fotvård, naglar, fransar eller makeup så ring
till salongen på tfn: 08-21 26 26

Vår laserklinik ligger 200 meter från Sundbyberg Centrum

Det är enkelt att ta sig till Sundbyberg med buss, tunnelbana, pendeltåg och tvärbanan. Det tar bara 8 minuter från Stockholm City till Sundbybergs centrum och sedan är det ett par minuters promenad till vår laserklinik. Det går direktbussar till Sundbybergs centrum från både Solna, Bromma och Kista och det finns det parkeringsplatser direkt utanför salongen/kliniken.

Beautech är ett skönhetscenter med brett utbud av behandlingar

Laserkliniken ligger på plan 2 i Salong Beautech och vår laserterapeut är är expert på hårborttagning och tatueringsborttagning med laser. Vår legitimerade sjuksköterska hjälper dig om du har önskemål om Botox, fillers eller injektioner mot svettningar eller tandgnissling.Salong Beautech hittar du allt inom skönhet; alltifrån frisör, ombre, balayage, till hårförlängning med äkta hår och avancerad bruduppsättning. Vi erbjuder även nagelförlängning, Shellac, naglar, hudvård, fotvård och makeup. Här finns stylister som erbjuder ögonfransförlängning både singelfransar som volymfransar och du kan få ögonfransböjning samt kosmetisk tatuering av ögonbryn.

Kort sagt: Vi erbjuder allt inom skönhet i samma lokal!

Du kan även läsa mera om Salong Beautech och de övriga skönhetsbehandlingarna på www.beautech.se
Bilder hittar du på vår Facebooksida (www.facebook.com/Beautech.se) samt på Instagram (salongbeautech)

Kostnadsfri telefonrådgivning på laserkliniken

Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning per telefon (0702-85 85 94) men du kan också boka en personlig konsultation. Konsultationen kostar 300 kr och dras av vid det första behandlingstillfället. Vi en konsultation tittar vi på behandlingsområdet och du får information om hur behandlingen går till, det förväntade resultat, behandlingstiden, den preliminära kostnaden och eftervården.

VARMT VÄLKOMMEN TILL BEAUTECH LASERKLINIK

För en mer detaljerad beskrivning, se karta nedan:

 

VÅR LASERKLINIK I SUNDBYBERG